Nieuws

 • Makers gezocht

  Er staan nieuwe Open Calls online! Wil jij een cross-mediaal onderzoek doen in het profiel Podium, Broedplaatsen, Time Based Media of Maakplaatsen? Check dan snel onze nieuwe Open Calls!

  Lees meer: Makers gezocht

 • Cross-TIC makers verslag

  In 2022 zijn we gestart met het zoeken van makers voor diverse onderzoeks- en productietrajecten. In het eerste jaar zijn er 15 trajecten (9 onderzoeken en 6 producties) gestart door 19 makers. Hieruit zijn mooie resultaten gekomen in de vorm van onderzoeksverslagen maar ook producties die door het publiek te bekijken waren. We hebben het…

  Lees meer: Cross-TIC makers verslag

 • Makers gezocht

  Er staan nieuwe Open Calls online! Wil jij een nieuwe cross-mediale productie maken voor Theater on Tour, GOGBOT of de Museumnacht? Check dan snel onze nieuwe Open Calls in de profielen Podium, Broedplaatsen en Time Based Media.

  Lees meer: Makers gezocht

 • Nu te zien

  Ga snel naar de agenda en ontdek waar je Cross-TIC projecten kunt bekijken en ervaren!

  Lees meer: Nu te zien

 • Deadline uitgesteld + Q&A voor makers

  Om zoveel mogelijk makers de kans te geven een voorstel in te sturen voor de Open Calls in een van de vier profielen, voor een van onze onderzoekstrajecten is de inzendtermijn verlengd.

  Lees meer: Deadline uitgesteld + Q&A voor makers

 • Cross-TIC is van start!

  In februari zijn de eerste Open Calls uitgezet, waarin makers in Twente worden opgeroepen voorstellen in te sturen voor een onderzoek naar een nieuwe cross-mediale productie.

  Lees meer: Cross-TIC is van start!